dimecres, 1 d’octubre del 2008

Pilota Valenciana

El Club de Pilota Valenciana "Arrea-li Bona" de Benicarló inicia la seva activitat l'estiu del 2007, quan uns amics ens vam ajuntar per jugar. La cosa va començar amb una pilota de badana que tenia un dels amics, de quan vivia en València. Ens vam organitzar per jugar, comprar el material i sobretot, per conseguir un espai on poder jugar a pilota, en la modalitat de frontó.

Durant aquest any de vida hem organitzat profies d'hivern, de primavera i d'estiu, un campionat escolar, una paella per a socis, un campionat per parelles, un dinar de germanor i hem viatjat al llarg i ample de la geografia, a ciutats com Castelló, Traiguera, Villa de Gaibiel, Tirig, Rossell i Barcelona (Festes de Sants).

En aquesta tardor iniciarem la lliga individual, i com no, participarem a l'Aplec del Sénia fent una exhibició que durarà unes dos hores on mostrarem diverses modalitats de Pilota.

Si voleu vindre a jugar, la pista habitual de joc és el frontó de l'IES Joan Coromines de Benicarló, i ara d'hivern juguem els caps de setmana, tant de matí com de tarde.

Per a qualsevol cosa, podeu visitar el blog arrealibona.blogspot.com